Srećko poručuje: Ako idete na put, samo da znate, sve možete kupiti na destinaciji, osim ovoga!

Ćao ja sam Srećko, vaš pas čuvar! Znam da sa dolaskom sunčanih dana svi razmišljaju o odmorima, a oni mudri su već isplanirali i rezervisali svoj odmor. Pored destinacije na koju putujete, jedna od ključnih stavki je sa kim idete na odmor. Bez obzira da li ćete letnji odmor provesti sa prijateljima, porodicom ili voljenom osobom, kako bi ti dani bili bezbrižni, Srećko savetuje da obratite pažnju na sledeće:

U skladu sa svojim preferencijama rezervisali ste smeštaj koji će biti vaš dom tokom odmora, spakovali ste pasoš, a negde pri vrhu kofera nalaze se kupaći kostim, peškir i krema za sunčanje! Bravo, ali moram da vas podsetim, i papuče i kupaći kostim i kremu možete kupiti gde god da putujete, ali o svom zdravlju morate brinuti na vreme! Pripreme u vidu probiotika nekoliko dana pre i tokom odmora, krema sa zaštitnim faktorom i hidriranje tokom boravka na suncu se preporučuju, a za svaki slučaj, potrebno je i Putno zdravstveno osiguranje.

Dobro je da znate da vam prijatelji iz AMS Osiguranja poklanjaju 30% popusta na kupovinu polise Putnog zdravstvenog osiguranja putem WEBSHOP-a. Zar ovo nije sjajna vest?

Ukoliko se razbolite ili povredite na odmoru, sve što treba da uradite jeste da pozovete broj telefona naveden u polisi, ili da polisu pokažete u zdravstvenom centru.  

Polisom Putnog zdravstvenog AMS Osiguranja sebi obezbeđujete ambulantno i bolničko lečenje usled izenadne bolesti ili nesrećnog slučaja, neophodne lekove, stomatološke tretmane do 200 era, medicinsku pratnju, ukoliko je ugovoreno. O tome šta je sve uključeno u polisu putnog zdravstvenog osiguranja AMS Osiguranja detaljnije pogledajte na sajtu www.ams.co.rs.

Za više informacija pozovite prijatelje iz AMS Osiguranja na 0800 009 009, ili posetite WEBSHOP AMS Osiguranja i završite sve za samo nekoliko minuta.

Srećko vam želi srećan put!