Na put ponesite dobro raspoloženje, polisu Putnog zdravstvenog osiguranja i uživajte!

Letnji odmori su konačno stigli i vreme je za uživanje. Omiljena letnja garderoba ponovo je u upotrebi, a mnogi već odbrojavaju dane do svog putovanja. Zvuk talasa, miris mora i zalazak sunca su sve što vam je sada potrebno. Ako se spremate za put, važno je da ne zaboravite na polisu Putnog zdravstvenog osiguranja. Da bi vaš odmor protekao bez stresa, dobro je znati da su troškovi lečenja pokriveni u slučaju iznenadne bolesti ili povrede.

Sa polisom Putnog zdravstvenog osiguranja, AMS Osiguranje preuzima brigu o vašem zdravlju i pokriva eventualne medicinske troškove tokom putovanja. Nemojte dozvoliti da vam bilo koja nepredviđena situacija pokvari raspoloženje na odmoru. Iznenadna bolest ili nesrećan slučaj može značajno poremetiti planove, ali uz Putno zdravstveno osiguranje, barem nećete brinuti o troškovima lečenja gde god da se nalazite.

Podsetimo, Putno zdravstveno osiguranje pokriva troškove ambulantnog i bolničkog lečenja kao posledice iznenadne bolesti do ugovorene sume, uključujući neophodne lekove, medicinsko-tehnička pomagala, dijagnostiku, stomatološke tretmane do 200 evra, medicinsku pratnju i još mnogo toga.

Više informacija o polisi Putnog zdravstvenog osiguranja možete pronaći na sajtu ams.co.rs ili pozivom na broj telefona 0800 009 009. Ako odlučite da svoju polisu uplatite putem WEB shopa, ostvarujete popust od 30%.

Kada ste obezbedili polisu Putnog zdravstvenog osiguranja, možete spakovati omiljeni kupaći kostim i naočare za sunce i krenuti u avanturu!