Zaštitite svoju imovinu u AMS Osiguranju

Ako ste u strahu da vam mogu obiti stan i odneti sve ono u šta ste godinama ulagali mnogo novca i truda, onda je AMS Osiguranje pravo rešenje za vas! Osigurajte svoju imovinu na pravi način, dođite u Ruzveltovu 16 u Beogradu i brigu o svom domu prepustite stručnom timu AMS Osiguranja.

Ne prepuštajte stvari slučaju, zaključite polisu osiguranja domaćinstva kod nas i osigurajte svoju imovinu ne samo od provalnih krađa, već i od vremenskih nepogoda, požara, izliva vode iz instalacija ili drugih rizka, u skladu sa uslovima osiguranja.

Najbolje od svega je što ćete sa ovom polisom, ukoliko je ugovoreno, biti pokriveni i od troškova koji mogu nastati u slučaju da nezgoda u vašem stanu ili kući nanese štetu i  komšijama.

Premija osiguranja domaćinstva utvrđuje se u zavisnosti od kvadrature i starosti građevinskog objekta koji osiguravate, a ukoliko uz osiguranje stana ili kuće odaberete da osigurate i stvari u vašem domu, u AMS Osiguranju ostvarujete dodatnih 10 odsto popusta na celokupan iznos premije osiguranja.

AMS Osiguranje omogućilo vam je da ugovorite osiguranje domaćinstva brzo, lako i jednostavno online na sajtu webshop.ams.co.rs.

Podsećamo vas da u AMS Osiguranju možete osigurati i svoj automobil od brojnih oštećenja i to zaključivanjem polise Kasko osiguranja. Premiju možete plaćati u 12 mesečnih rata, a za plaćanje u celosti odobravamo i dodatni popust.

Počnite da živite bezbrižan život još danas! Čekamo vas na još više od 250 prodajnih mesta širom Srbije. Za više informacija pogledajte našu Internet prezentaciju na sajtu www.ams.co.rs ili nas kontaktirajte na broj telefona 0800-009-009.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *