VAŠ ODMOR SE BLIŽI? Sve što zaboravite možete kupiti na destinaciji, osim ovoga!

Sa dolaskom sunčanih dana sve više razmišljamo o odmoru, a oni mudri su svoj odmor već isplanirali i rezervisali. Jedna od važnijih stavki za svako putovanje, pored destinacije na koju putujemo, jeste sa kim putujemo. Ali, to nije sve! Bilo da ćete letnji odmor provesti sa društvom, porodicom ili voljenom osobom, kako bi ti dani bili bezbrižni obratite posebnu pažnju na sledeće stavke:

Ako ste prvu stavku već obezbedili, odličan posao je iza vas! O kupaćem kostimu, papučama i kremi sa zaštitnim faktorom ne morate brinuti, jer ih možete kupiti i na odmoru, ali o svom zdravlju morate brinuti na vreme!

Za svaki odlazak u inostranstvo potrebno je Putno zdravstveno osiguranje, a prijatelji iz AMS Osiguranja poklanjaju vam 30% popusta na kupovinu polise Putnog zdravstvenog osiguranja putem webshop-a.

Tako je malo potrebno da budete bezbrižni i sigurni na moru, ne strepeći od eventualnih zdravstvenih problema i skupih usluga u zdravstvenim ustanovama u inostranstvu. Na primer, ukoliko sa porodicom putujete u Grčku, za vas četvoro bi polisa Putnog zdravstvenog osiguranja sa pokrićem za COVID-19 za 10 dana koštala 4.665 dinara.Ukoliko se razbolite ili povredite na odmoru, sve što treba da uradite jeste da pozovete broj telefona koji je naveden u polisi, ili da polisu pokažete u zdravstvenom centru.

Polisom Putnog zdravstvenog osiguranja AMS Osiguranja, ukoliko je ugovoreno, obezbeđujete ambulantno i bolničko lečenje usled izenadne bolesti ili nesrećnog slučaja, neophodne lekove, stomatološke tretmane do 200 eura, medicinsku pratnju i druge vidove medicinske pomoći.

Pored porodičnog, na webshop-u možete kupiti i individualno Putno zdravstveno osiguranje.

Za 11 dana u Španiji, za polisu je potrebno izdvojiti 2.332 dinara, što je, složićete se, mala cena za miran san i bezbrižan odmor.

Za više informacija o polisi Putnog zdravstvenog osiguranja pozovite prijatelje iz AMS Osiguranja na broj telefona 0800 009 009, ili posetite webshop AMS Osiguranja i kupite polisu online za samo nekoliko minuta.

Srećan put!