U AMS Osiguranju još danas zaključite polisu Kasko osiguranja!

Zašto prepuštati stvari slučaju? Zakucajte na vrata AMS Osiguranja i odaberite najsigurniji vid zaštite vozila još danas! Svesni ste da brojni nepredviđeni događaji mogu unišititi vaš automobil u koji ste već uložili dosta novca.

Zaključite li polisu Kasko osiguranja kod nas bićete pokriveni od troškova koji mogu nastati usled saobraćajne nezgode, krađe, poplave, požara, pada drveća ili fasade i drugih rizika, u skladu sa uslovima osiguranja. Ukoliko je ugovoreno, naknada za eventualna materijalna oštećenja biće isplaćena u najkraćem mogućem roku bez obzira da li je šteta nastala vašom ili tuđom krivicom.

Mislimo na vas i zato smo vam plaćanje premije omogućili u 12 mesečnih rata, dok za plaćanje u celosti odobravamo i dodatni popust.

Ne zaboravite da uz svaku zaključenu polisu Kasko osiguranja kod nas na poklon dobijate Super člansku i platnu karticu AMSS, kojom ostvarujete besplatne usluge i uštede na putevima Srbije i Evrope za godinu dana. Kao član AMSS, stičete pravo na besplatno šlepovanje u slučaju kvara ili saobraćajne nezgode, popravke vozila na putu ili prevoz do najbližeg servisa, kao i hotelski smeštaj u slučaju nesreće.

Ne čekajte da se nezgode dese, već mislite na vreme. Dođite u Ruzveltovu 16 u Beogradu ili na neko od preko 250 prodajnih mesta širom Srbije i sa ljubaznim i stručnim osobljem posavetujte se oko najpogodnije kombinacije pokrića koja odgovara vašim mogućnostima.

Za više informacija posetite sajt www.ams.co.rs ili pozovite broj telefona 0800-009-009.