Šta sve treba da pripremite za letovanje u Grčkoj?

Grčka je jedna od omiljenih destinacija za letnji odmor. Verujemo da je i za vas i vašu porodicu to zemlja kojoj se uvek rado vraćate, jer vas opčinjavaju tirkizno plavo more, beskrajni kilometri plaža i netaknuta priroda. Sve što vam ovog leta treba za pravi odmor za dušu i telo!

Ukoliko u Grčku putujete svojim automobilom, pored pasoša i saobraćajne dozvole, biće vam potreban Zeleni karton (zbog ulaska u Severnu Makedoniju), paket pomoći na putu Auto-moto saveza Srbije, jer predstavlja jednu brigu manje širom kontinentalne Evrope, pa tako i Grčke i, naravno, Putno zdravstveno osiguranje AMS Osiguranja.

Zašto su AMSS paketi pomoći na putu jedna briga manje?

Svako ko je imao priliku da pregovara sa automehaničarima u Grčkoj, zna kolike su cene samo za dijagnostiku vozila. O popravci automobila da ne govorimo!

Kupovinom jednog od AMSS paketa koji pokrivaju teritoriju kontinentalne Evrope – Super članskog ili Premium Evropa paketa – ostvarujete niz pogodnosti, ne samo kada govorimo o šlepu vozila, već i kada je reč o pomoći na putu.

Fotografija: AMSS

Super članski paket, kao najtraženiji paket za porodični odmor u regionu, pruža pogodnosti za besplatan šlep vozila u slučaju saobraćajne nezgode u Srbiji i Evropi, šlep vozila u kvaru do 140 km u Srbiji, pomoć na putu i šlep do najbližeg servisa u Evropi, uz brojne druge pogodnosti.

Premium Evropa paket, s druge strane, nudi najviše pogodnosti i neograničenu kilometražu za besplatan šlep i pomoć na putu, kako u Srbiji, tako i u Evropi. To uključuje i šlep vozila u kvaru do Srbije, u slučaju da vaš automobil ne može biti popravljen u roku od 7 dana. 

Cena Super članskog paketa na AMSS webshop-u iznosi 2.700 RSD godišnje, dok je cena Premium Evropa paketa na webshop-u 6.750 RSD godišnje.

U slučaju da vam zatreba pomoć, dovoljno je da pozovete dobro poznat broj 1987 (iz Srbije) ili +381 11 333 2100 (iz Evrope) i AMSS ekipe stižu na lokaciju u najkraćem roku.

Detaljnije informacije o pogodnostima koje ostvarujete možete pronaći na sajtu www.amss.org.rs.

Uz AMSS pakete, POTREBNO JE i Putno zdravstveno osiguranje AMS Osiguranja

Iskusni turisti već znaju da je polisa Putnog zdravstvenog osiguranja AMS Osiguranja obavezna stavka prilikom svakog putovanja u inostranstvo.

Sa ovom polisom, ukoliko je ugovoreno, imate pokrivene troškove lečenja i prevoza usled iznenadne bolesti ili nesrećnog slučaja tokom privremenog boravka u inostranstvu, troškove prevoza u zemlju prebivališta u iznosu do 7.000 eura, kada se iz zdravstvenih razloga ne možete vratiti na način na koji ste nameravali, stomatoloških tretmana u iznosu do 200 eur i druge troškove medicinske pomoći. A cena polise uopšte nije visoka!

Putno zdravstveno osiguranje sa pokrićem za COVID-19 za četvoročlanu porodicu, za 10 dana boravka u Grčkoj, košta 4.665 dinara.

Fotografija: Getty Images

Kupovinom polise online, na webshop-u AMS Osiguranja, ostvarujete 30% popusta, bilo da je reč o individualnom ili porodičnom Putnom zdravstvenom osiguranju, dok više informacija možete saznati pozivom na broj telefona 0800 009 009.

Putujte bezbrižno, rasterećeno i bezbedno. Srećan vam put!