Putno zdravstveno osiguranje u AMS Osiguranju: Za bezbrižan put u inostranstvo i tokom pandemije koronavirusa!

Rezervisali ste apartman u Grčkoj i ne možete da dočekate dan kada ćete krenuti na zaslužen odmor, ali ste u strahu da se možete zaraziti koronavirusom. Dobro je da razmišljate odgovorno, ali je isto tako važno da na odmoru budete rasterećeni. Zato zaključite polisu Putnog zdravstvenog osiguranja koje pokriva i lečenje bolesti uzrokovano viruosom COVID-19 i sve brige prepustite AMS Osiguranju.

Osluškujući potrebe svojih osiguranika, AMS Osiguranje proširilo je paket usluga i uvelo dodatno pokriće za slučaj bolesti COVID-19 čime skupe troškove lečenja u inostranstvu uzrokovane ovim virusom preuzima na sebe.

Zaključite polisu Putnog zdravstvenog osiguranja i osigurajte se da ćemo pored osnovnog pokrića troškova lečenja u inostranstvu, ukoliko je ugovoreno, pokriti i troškove za slučaj potvrđene infekcije virusom COVID-19, što uključuje neophodne medicinske preglede ovlašćenih lekara, testiranje u slučaju ispoljavanja simptoma infekcije radi hitne medicinske pomoći i dijagnoze infekcije virusom COVID-19, lekove u vanbolinčkom lečenju, bolničko lečenje ili hitnu medicinsku evakuaciju u zemlju prebivališta, u skladu sa uslovima osiguranja.

AMS Osiguranje je pravi izbor za vas, jer smo vam omogućili da polisu Putnog zdravstvenog osiguranja uz dodatno pokriće za slučaj bolesti COVID-19 zaključite brzo, sigurno i lako online na našem sajtu, po 30 odsto nižoj ceni! Tako će vas premija osiguranja za individualnu polisu, uključujući doplatu za pokriće COVID-19, za sedam dana boravka na teritoriji Evrope,  koštati svega 1.102 dinara. Ušteda je velika, posebno ako na putovanje idete porodično, jer premija u tom slučaju iznosi samo 2.425 dinara za isti vremenski period.

Jedino što treba da uradite jeste da izdvojite nekoliko minuta i od svoje kuće, u samo nekoliko koraka, ugovorite Putno zdravstveno osiguranje i na odmor krenete potpuno rasterećeni. Detaljno uputstvo za online zaključivanje polise Putnog zdravstvenog osiguranja možete naći na sajtu webshop.ams.co.rs. Za više informacija pozovite broj telefona 0800-009-009, a možete nas posetiti i u Ruzveltovoj 16 u Beogradu ili na nekom od preko 250 prodajnih mesta širom Srbije.