Planirate za vikend u Beč? Ove znamenitosti morate obići!

Već dugo želite da obiđete Beč i konačno ste ugrabili nekoliko slobodnih dana? Sigurno već znate da avionom do ovog grada iz Beograda stižete za samo sat vremena i 10 minuta, a iako turistička sezona u jednoj od najstarijih metropola u Evropi traje tokom cele godine, praznična atmosfera u ovom gradu je nešto što morate da doživite.

Za sve ljubitelje putovanja i kulturno-istorijskih spomenika Beč je prava destinacija za obilazak ovih znamenitosti. Podsećamo, potrebno je da pre svakog puta u inostranstvo uplatite polisu Putnog zdravstvenog osiguranja, a ukoliko to učinite preko WEBSHOP-a AMS Osiguranja, dobićete popust od čak 30%!

Dvorac Belvedere jedinstven je ne samo po impresivnoj arhitekturi, već i po sadržajnoj unutrašnjosti. Za sve ljubitelje muzike i plesa, Bečka opera je obavezna stanica prilikom posete ovom gradu. Dok je za one koji više vole prirodne nauke, Prirodnjački muzej mesto koje ne smeju da zaobiđu.

Ako ste, pak, ljubitelj šopinga, predah nakon uspešne kupovine možete napraviti na Karlovom trgu na kom se nalazi i impozantna Karlova crkva.

Podsećamo da će polisa Putnog zdravstvenog osiguranja, ukoliko je ugovoreno, pokriti neophodnu medicinsku pomoć usled iznenadne bolesti ili nesrećnog slučaja na odmoru. [SM1]  Pripremite se za obilazak Beča, napravite plan obilazaka po danima, a pre putovanja obavezno kupite polisu Putnog zdravstvenog osiguranja! Sjajna vest za sve vas koji na odmor letite Er Srbijom! Putno zdravstveno osiguranje sada možete uplatiti dok čekate da se ukrcate na avion jednostavnim skeniranjem QR koda na bording karti Er Srbije. Vaše Putno zdravstveno osiguranje može početi da važi odmah [SM1] i na vama je samo da uživate u zasluženom odmoru, bez dodatnih briga. Osim što ćete brzo i jednostavno u nekoliko klikova sebi obezbediti dragocenu polisu Putnog zdravstvenog osiguranja, dobićete je po 30% nižoj ceni!

Više informacija možete dobiti pozivom na broj 0800 009 009 ili polisu Putnog zdravstvenog osiguranja kupite na WEBSHOP-u!