Ovo je stavka koju ne smete da zaboravite ako putujete u inostranstvo

Hladno vreme je na izmaku i mart je idealan mesec da se pakuju koferi u kojima će ovoga puta biti manje glomaznih džempera, kapa, šalova i prateće zimske opreme.

Sa lepim danima i dolaskom proleća sigurno će vas pratiti dobro raspoloženje, a ako ste tokom marta isplanirali obilazak gradova u regionu ili širom Evrope, jednu stavku nikako ne smete da zaboravite.

U pitanju je polisa Putnog zdravstvenog osiguranja koja će vaše putovanje učiniti mnogo bezbrižnijim i sigurnijim.

Nemojte dozvoliti da vam bilo koja nepredviđena situacija koja ima veze sa zdravljem potpuno poremeti i preokrene odmor. Imajte na umu i da troškovi dijagnostike i lečenja mogu ozbiljno da “osiromaše” vaš novčanik, što je glavni razlog da Putno zdravstveno osiguranje uvrstite na listu obaveznih stavki koje treba da imate ukoliko putujete u inostranstvo. Sa ovom polisom ćete, i u takvim situacijama, ostati pribrani i smireni.

Putno zdravstveno osiguranje AMS Osiguranja, ukoliko je ugovoreno, pokriva troškove ambulantnog i bolničkog lečenja kao posledice iznenadne bolesti do ugovorene obaveze, neophodnih lekova i medicinsko-tehničkih pomagala, neophodne dijagnostike, stomatoloških tretmana do 200 eura, medicinske pratnje i druge medicinske pomoći.

Naš savet je da više informacija o ovoj polisi potražite na sajtu AMS Osiguranja, a ako odlučite da polisu Putnog zdravstvenog osiguranja uplatite putem webshop-a, ostvarićete popust od 30%.

AMS osiguranje u ponudi ima individualno i porodično Putno zdravstveno osiguranje, pa se u zavisnosti od potreba možete odlučiti za jednu ili drugu varijantu.

Sada kada ste obezbedili jednu od najvažnijih stavki za bezbrižan odmor, preostaje samo da se spakujete i uživate na putovanju. Srećan put!