Ovo je najbolji način da zaštitite svoj dom!

Jesen je period kada najviše vremena provodimo u udobnosti svog doma. Druženje sa prijateljima premešteno je iz bašti lokalnih kafića u dnevne sobe naših domova. To treba da bude podsetnik svakome od nas da osigura svoj dom.

Sačuvajte svoju oazu mira i sigurnosti i budite brezbrižni uz polisu Imovinskog osiguranja AMS Osiguranja. Ukoliko osigurate svoj dom, prijatelji iz AMS Osiguranja pokriće eventualnu štetu nastalu na vašem stanu ili kući, kao i svih stvari i dragocenosti koje se nalaze u vašem domu. Jedinstvena polisa osiguranja, osim navedenih, podrazumeva i pokriće rizika od šteta koje nezgoda u vašem domu može pričiniti trećim licima.

Osiguranje doma više nije luksuz nego svojevrsna potreba! Na primer, standard paket AMS Osiguranja za stan od 50 kvadrata, novogradnja, za period od godinu dana iznosi svega 3.015,00 dinara. Pokriveni rizici ovom polisom Imovinskog osiguranja su požar i ostale opasnosti, kao i izliv vode iz instalacija.

Javite se AMS Osiguranju na broj 0800 009 009 i njihovi ljubazni agenti daće vam informacije o svim mogućnostima za osiguranja imovine koje AMS Osiguranje nudi, a zahtev možete uputiti i na e-mail adresu info@ams.co.rs.

Ako želite da svoj dom osigurate online, to možete uraditi brzo i lako na webshop.ams.co.rs.

Sada kada se osigurali svoj dom, preostaje vam samo da okupite svoje prijatelje i uživate u stvaranju zajedničkih uspomena u udobnosti svog doma.

Kompletnu ponudu za osiguranje imovine možete pogledati OVDE.