Niste sami, tu je AMS Osiguranje

Uz AMS Osiguranje kroz troškove eventualno nastale štete na vašem automobilu nećete prolaziti sami. Izaberite najsigurniji vid zaštite vašeg vozila i istovremeno štedite vaš novac.

Zaključite polisu Kasko osiguranja kod nas i bićete osigurani od brojnih rizika, poput krađe, saobraćajne nezgode, pada fasade ili drveća na vaš automobil, poplave ili požara, u skladu sa uslovima osiguranja.

Ova vrsta osiguranja je posebno korisna jer vam se, ukoliko je ugovoreno, šteta isplaćuje u najkraćem mogućem roku, čak i kada ste vi krivac.

Mislimo na vas i zato smo vam plaćanje premije omogućili u 12 mesečnih rata, dok za plaćanje u celosti odobravamo i dodatni popust.

Ne zaboravite da vam AMS Osiguranje uz svaku zaključenu polisu Kasko osiguranja na poklon daje AMSS Super člansku i platnu karticu za besplatne usluge i uštede na putevima Srbije i Evrope. Kao član Auto-moto saveza Srbije stičete pravo na besplatnu popravku na putu, šlepovanje i mnoge druge pogodnosti, čitavih godinu dana!

Dođite u Ruzveltovu 16 u Beogradu i sa ljubaznim i stručnim osobljem posavetujte se oko izbora najpogodnije kombinacije pokrića, u skladu sa vašim potrebama i mogućnostima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *