KONAČNO STE KUPILI AUTOMOBIL KOJI STE GODINAMA SANJALI? Srećko zna kako da ga sačuvate!

Ćao, ja sam Srećko i znam koliko ljubav prema automobilu može biti velika. Za neke vozače, automobil nije samo prevozno sredstvo, već deo porodice. Ako ste vi jedan od njih, nastavite da čitate ovaj tekst.

Siguran sam da vas brine činjenica da mu se na parkingu nešto može desiti i da je izlazak na ulicu sa njim postao pravi avanturistčki podvig zbog sve češćih nezgoda koje se dešavaju.

Toliko je neopreznih vozača koji bi svojom nepažnjom mogli da naude vašem četvorotočkašu, ali ja imam rešenje! Uplatite polisu Kasko osiguranja i uživajte na drumu.  

Uz polisu Kasko osiguranja moji prijatelji iz AMS Osiguranja pokloniće vam člansku karticu AMSS za besplatan šlep i pomoć na putu, dok u zavisnosti od potreba i želja, možete uplatiti potpuno, dopunsko ili delimično Kasko osiguranje.

Polisa Kasko osiguranja AMS Osiguranja pokriva troškove štete nastale usled saobraćajne nezgode, pada drveća, delova fasada ili drugih predmeta, elementarnih nepogoda, požara, poplava, eksplozije i krađe (ukoliko je polisom ugovoreno).

Sada kada ste osigurali svog četvortočkaša možete ga mirne glave  dati i prijatelju da ga isproba. Samo smireno i uz polisu Kasko osiguranja uživajte u avanturama na koje ćete krenuti svojim novim automobilom.

Pozovite prijatelje iz AMS Osiguranja na 0800 009 009 i ako do sada niste, raspitajte se o ponudi Kasko osiguranja i uživajte u vožnji.

Više informacija možete pogledati i OVDE.