Koja polisa Kasko osiguranja je vama potrebna?

Koja polisa Kasko osiguranja je vama potrebna?

Moderno doba, užurban način života i stres, koji na dnevnom nivou gotovo da ne može da se izbegne, učinili su da razmišljamo unapred i sprečimo, ili makar ublažimo, sve štete usled nepredviđenih situacija.

Auto više nije luksuz, već potreba, i zato je svima važno da četvorotočkaš bude funkcionalan i u dobrom stanju. Postoje brojne situacije u kojima može doći do štete na automobilu i zato je potrebno da imate Kasko osiguranje.

AMS osiguranje nudi Kasko koje pruža najsigurniji vid zaštite vozila i pokriva troškove nastale štete usled saobraćajne nezgode, pada drveća, delova fasada i drugih predmeta, elementarnih nepogoda, požara, poplava, eksplozije i ukoliko je ugovoreno, krađe.

Koliko puta se desilo da tuđom nepažnjom vaš automobil bude oštećen? Toliko je nepredvidljivih situacija u kojima čak i niste sigurni čija je krivica, a šteta je načinjena i njena sanacija se odražava na vaš novčanik.

Za bezbrižno učešće u saobraćaju, potrebno je Kasko osiguranje. Osim potpunog Kasko osiguranja, postoji i delimično i dopunsko, a vozači biraju polise u skladu sa svojim potrebama.

Dopunskim Kasko osiguranjem vozila može se ugovoriti pokrivenost od rizika krađe, krađe stakala na motornim vozilima, kao i utaje vozila. Ovo osiguranje moguće je zaključiti samo uz potpuno Kasko osiguranje.

Delimično Kasko osiguranje pokriva štetu loma i oštećenja standardno ugrađenih stakala na motornim vozilima, koje je jedno od najčešćih oštećenja.

Za sve dodatne informacije uvek se možete obratiti prijateljima iz AMS Osiguranja na broj 0800 009 009 ili posetite sajt AMS Osiguranja i u okviru ponude osiguranja pronađete Kasko i donesete odluku koja polisa vama najviše odgovara.

Dobra vest za sve koji se odluče da osiguraju svoj automobil, jeste ta da tokom Sajma automobila, u periodu od 21. do 27. marta, važi popust od 30% na ponudu Kasko osiguranja. Ne časite časa nego već danas pozovite prijatelje iz AMS osiguranja i raspitajte se o mogućnostima Kasko osiguranja.