Kako da sprečite dodatne troškove tokom letovanja?

Kako da sprečite dodatne troškove tokom letovanja?

Vreme je da udahnete duboko, zažmurite i opustite se. Vaš letnji odmor je iza ćoška! Konačno ćete zaboraviti na poslovne obaveze, svakodnevne brige i probleme, i zaplesati uz muziku na plaži.

Ako ste već spakovali knjigu koja toliko dugo čeka da je pročitate, svu neophodnu kozmetiku, pa i omiljenu letnju garderobu, završili ste pola posla. Ipak, “posao” će biti gotov tek kada kupite polisu Putnog zdravstvenog osiguranja AMS Osiguranja, jer je to najbolji način da sprečite dodatne troškove tokom letovanja!

U ponudi AMS Osiguranja možete obezbediti individualno ili porodično Putno zdravstveno osiguranje, dok se cena polise razlikuje od destinacije na koju putujete.

Navešćemo vam nekoliko primera. Ako ove godine letujete u Turskoj, za polisu Putnog zdravstvenog osiguranja za 10 dana za celu porodicu potrebno je da izdvojite 3.732 dinara. U ovu cenu uključeno je i pokriće za COVID-19.

Ako ste, pak, avanturista i uživate da putujete sami, polisa Putno zdravstvenog osiguranja za 10 dana odmora u Italiji koštaće vas 2.120 dinara. I u ovu cenu je uključeno pokriće za COVID-19.

Bilo da na more putujete sami, sa partnerom ili porodicom, polisu možete kupiti sa 30% popusta na webshop-u AMS Osiguranja.

Zaključenjem polise Putnog zdravstvenog osiguranja, ukoliko je ugovoreno, AMS Osiguranje pokriva troškove:

  • ambulantnog i bolničkog lečenja kao posledice iznenadne bolesti ili nesrećnog slučaja do ugovorene obaveze,
  • neophodnih lekova, zavoja i medicinsko tehničkih pomagala do ugovorene obaveze,
  • neophodne dijagnostike do ugovorene obaveze,
  • stomatoloških tretmana u iznosu do 200 eura,
  • medicinske pratnje,
  • lekarskih saveta i upućivanja na lekare,
  • prevoza osiguranika u zemlju prebivališta u iznosu do 7.000 eura u okviru ugovorene obaveze, kada se iz zdravstvenih razloga osiguranik ne može vratiti na način na koji je to nameravao,
  • neophodnog prevoza osiguranika do zdravstvene ustanove radi lečenja, vozilom hitne pomoći do najbliže bolnice.

Zdravlje nema cenu, a da je polisa Putnog zdravstvenog osiguranja ono bez čega ne bi trebalo da krenete na put u inostranstvo jasno je i putnicima koji nikada nisu doživeli neprijatnost na putovanju.

Želimo vam da tako bude i na ovom letovanju – da uživate u savršenom odmoru i dobrom raspoloženju! Srećan put!

Više informacija o polisi Putnog zdravstvenog osiguranja AMS Osiguranja možete pronaći na njihovom sajtu, kao i pozivom broja telefona 0800 009 009.