“Dunav” najbolji brend u oblasti osiguranja

Izvor: Osiguranje

U svečanoj sali Skupštine grada Beograd, devetu godinu zaredom dodeljene su nagrade “Moj izbor” Udruženja “Moja Srbija”, a Kompanija “Dunav osiguranje” i ove godine se nalazi među dobitnicima tog značajnog priznanja, koje se dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača.

Maji Marković, direktorki Centra za korporativni marketing i brigu o klijentima Kompanije “Dunav Osiguranje”, priznanje “Moj izbor” uručio je Milan Ristić, predsednik Udruženja “Moja Srbija”. U obraćanju zvanicama i novinarima Maja Marković je zahvalila potrošačima na poverenju koje ukazuje “Dunav osiguranju”:

Kompanija „Dunav osiguranje“ ove godine obeležava četiri i po decenije poslovanja pod tim, na domaćem tržištu ali i šire prepoznatljivim imenom. Osim što svih tih godina neprikosnoveno drži primat i poziciju osiguravajućeg lidera u Srbiji, „Dunav“ je po bruto fakturisanoj premiji ušao i u krug prvih deset na listi TOP 100 osiguravača jugoistočne Evrope. Učеšćе оd 27,5 оdstо u ukupnoj premiji osiguranja, broj prodatih polisa koji je nadomak dvomilionitog, brutо prеmiјa koja je prеmаšilа iznоs оd 230 miliоnа еvrа, znatno ojačane tehničke rezerve i dobit od 1,73 milijarde dinara – podaci su koji nedvosmisleno ukazuju na poverenje što ga Kompanija uživa među stanovništvom i privrednicima naše zemlje. Pоvеrеnjе je tеmеlј  ugleda, trајаnjа i uspеhа „Dunav osiguranja“. Gradilo se istrajnim, strpljivim radom, kvalitetom pruženih usluga, inovativnom ponudom prilagođenom potrebama klijenata, ali i podrškom društvenoj zajednici i pojedincima kojima je pomoć i podrška bila neophodna. Tako je stvoreno ime i brend čiji je zaštitni znak i prepoznatljiv moto „Prijatelj ostaje prijatelj“ simbol osiguravajuće delatnosti u Srbiji. Potvrda za to je i prvo mesto u kampanji  „Moj izbor“, utoliko dragocenije što smo do njega došli isključivo zahvaljujući glasovima potrošača anketiranih licem u lice u gradovima širom naše zemlje.

Zahvaljujemo Udruženju „Moja Srbija“ što istrajava u misiji podsticanja razvoja domaće proizvodnje i promocije kvaliteta domaćih proizvoda i brendova započetoj pre devet godina, kao i potpredsednici Vlade Republike Srbije Zorani Mihajlović, Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije i Gradu Beogradu, koji su i ove godine bili partner i podrška tom udruženju u sprovođenju ovog, za domaće kompanije izuzetno značajnog  projekta.

U konkurenciji za nagradu ove godine našlo se 930 domaćih proizvoda i brendova u 27 kategorija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *