Ako u inostranstvo putujete svojim automobilom, važno je da znate ovo!

Putovanje u inostranstvo može biti uzbudljivo iskustvo, ali isto tako može biti popraćeno različitim izazovima na putu. Jedno od pitanja koje se često postavlja jeste da li vaše Kasko osiguranje važi van granica zemlje.

Iz AMS Osiguranja poručuju – ukoliko je ugovoreno, vaše vozilo biće osigurano i u inostranstvu!

Za aktiviranje polise Kasko osiguranja mora postojati zapisnik!

Ako vam se tokom boravka u inostranstvu desi saobraćajna nezgoda obavezno pozovite nadležnu policiju. Pored uobičajene dokumentacije neophodno je da osiguranik dostavi i Zapisnik policije zemlje u kojoj se dogodila saobraćajna nezgoda. Nakon toga, polisa Kasko osiguranja će vam, ukoliko je ugovoreno, pružiti pokriće za troškove popravke vozila, pružajući vam mir uma i finansijsku sigurnost.

Važno je da znate da Kasko osiguranje pokriva troškove nastale usled saobraćajne nezgode, pada drveća, delova fasda i drugih predmeta, elementarnih nepogoda, požara poplava, eksplozije (osim nuklearne) i, ukoliko je ugovoreno, krađe. Dok se ne izvrši procena i prijava štete, važno je da štetu nastalu na vozilu ne popravljate!

Za više informacija o pokrivenosti i uslovima polise Kasko osiguranja u inostranstvu, pozovite prijatelje iz AMS Osiguranja već danas na 0800 009 009 ili ponudu osiguranja pogledajte na sajtu AMS Osiguranja – ams.co.rs.

Dobra vest za sve koji se odluče da osiguraju svoj automobil, jeste ta da tokom Sajma automobila, u periodu od 21. do 27. marta, važi popust od 30% na ponudu Kasko osiguranja. Ne časite časa nego već danas pozovite prijatelje iz AMS osiguranja i raspitajte se o mogućnostima Kasko osiguranja.