Ako se spremate za zimovanje, pažljivo pročitajte ovo!

U toku priprema za zimovanje obično vodimo računa da na vreme obezbedimo sve što nam je za put potrebno – važeće putne isprave, odgovarajuću opremu za sneg, kremu sa zaštitnim faktorom i putnu apoteku.

Skijanje obožavate i jedva čekate sezonu da se ponovo oprobate u ovom sportu? Vreme je da pakujete kofere! Kada ste proverili opremu od prošle godine i eventualno dokupili ono što je neophodno, važno je da znate da polisa Putno zdravstvenog osiguranja, ukoliko na skijanje idete u inostranstvo, može biti dragocena.

Dobro je znati da će troškovi pregleda, lečenja i uopšte medicinske pomoći, ako vam zatreba tokom odmora u inostranstvu, biti pokrivena polisom Putnog zdravstvenog osiguranja. Ukoliko ste u žurbi i ne stižete da obiđete neku od poslovnica, ne brinite, jer na WEBSHOP-u AMS Osiguranja to možete učiniti brzo, lako i jednostavno, ne izlazeći iz svoje kuće. Uz to, ostvarujete i popust od 30% na online kupovinu!

Sjajna vest za sve vas koji na odmor letite Er Srbijom! Putno zdravstveno osiguranje sada možete uplatiti dok čekate da se ukrcate na avion, jednostavnim skeniranjem QR koda na bording karti Er Srbije. Vaše Putno zdravstveno osiguranje može početi da važi odmah [SM1] i na vama je samo da uživate u zasluženom odmoru, bez dodatnih briga

Za više informacija pozovite prijatelje iz AMS Osiguranja na 0800 009 009!


 [SM1]Može početi da važi odmah