Srećko poručuje: Čuvam vas i kad ste daleko od kuće!

Ćao svima! Znamo se, ja sam Srećko, vaš verni saputnik, savetnik i najbolji pas čuvar. Stižem iz AMS Osiguranja i spreman sam da vam objasnim zašto je Putno zdravstveno osiguranje neizostavno kad god krećete na put van granica naše zemlje.

Danas ćemo zajedno istražiti kako vaša bezbednost može biti u vašim rukama, čak i kada ste hiljadama kilometara daleko od kuće.

Sanjate o svom sledećem putovanju, već planirate avanture i izlete na koje ćete ići, ali kao pametan putnik, znate da je važno biti pripremljen za sve eventualnosti, uključujući i zdravstvene izazove.

AMS Osiguranje nije samo kompanija koja vam pruža uslugu – mi smo vaš partner za putovanja, obezbeđujući vam mir uma i sigurnost tokom celog vašeg boravka u inostranstvu.

Bez obzira da li ste na dugoočekivanom odmoru ili poslovnom putovanju u inostranstvu, možete računati na nas usled iznenadne bolesti ili nesrećnog slučaja za ambulantnog lečenja, neophodnih lekova i medicinskih pomagala i svega što je potrebno da se brzo oporavite i nastavite uživanje u svom putovanju, u skladu sa uslovima osiguranja.

Ne rizikujte kada je zdravlje u pitanju – osigurajte se na vreme i uživajte u svakom trenutku putovanja sa sigurnošću da smo mi tu da vam pružimo podršku ukoliko zatreba.

Ne zaboravite, sa AMS Osiguranjem ste uvek zaštićeni od eventualnih troškova nastalih usled iznenadne bolesti ili nesrećnog slučaja tokom boravka u inostranstvu. Ukoliko posetite WEBSHOP  AMS Osiguranja svoju polisu Putnog zdravstvenog osiguranja možete nabaviti po 30% nižoj ceni!

Nemojte oklevati već me povedite sa vama na put – da zajedno osvojimo svet!