Osiguranje doma je mali korak za veliku sigurnost


Razmišljate o najboljem načinu da zaštitite svoj dom? Bez obzira na to da li ste kod kuće ili na putu, nepredviđene situacije, poput požara, poplava ili provalnih krađa, mogu u trenu ugroziti sve što ste godinama gradili. Da biste izbegli finansijske gubitke i dodatni stres, pravo rešenje je Imovinsko osiguranje AMS Osiguranja.

Vaš dom je mesto sigurnosti i mira, ali čak i uz sve mere predostrožnosti, nezgode se mogu desiti. Isključenje uređaja iz struje i zatvaranje glavnog ventila za vodu su dobri koraci kada napuštate dom, ali da biste bili potpuno mirni, potrebno je da osigurate svoj dom od rizika na koje ne možete da utičete.

Polisa osiguranja domaćinstva u AMS Osiguranju u zavisnosti od ugovorene polise pokriva troškove štete nastale usled požara, izliva vode iz instalacija, loma stakala, kao i provalnih krađa. Štaviše, ne samo da štiti vašu nepokretnu imovinu, već i sve dragocenosti u vašem domu. Pored toga, ukoliko nezgoda u vašem domu prouzrokuje štetu kod komšija, i ti troškovi mogu biti pokriveni osiguranjem ako je tako ugovoreno.

Zašto vam je potrebno imovinsko osiguranje? U nepredviđenim situacijama, kao što su požar ili poplava, posledice mogu biti razorne. Imovinsko osiguranje omogućava vam da izbegnete ogromne troškove popravki ili zamene uništenih stvari. Cilj osiguranja je da, isplatom novčanog iznosa, osiguraniku omogućimo povratak u stanje pre nastanka štete, što vam daje finansijsku sigurnost i mir u svakodnevnom životu.

Zaključivanjem polise Imovinskog osiguranja kod AMS Osiguranja ne samo da štedite novac, već obezbeđujete dugoročnu sigurnost svog doma. Polisu možete brzo i lako ugovoriti online putem našeg webshopa na sajtu webshop.ams.co.rs.

Za dodatne informacije posetite nas u našim poslovnicama širom Srbije, kontaktirajte nas na 0800 009 009 ili posetite naš sajt www.ams.co.rs.

Osigurajte svoj dom i oslobodite se brige o nepredviđenim troškovima – AMS Osiguranje je tu da vam pruži sigurnost koju zaslužujete!