Kraj leta, ali ne i kraj avanture

Ja sam Srećko, vaša omiljena maskota sigurnosti, čuvar vašeg doma i zdravlja! Ako ste planirali odmor u septembru, imam savet kako da putujete bez brige!

Leto se polako bliži kraju, ali još uvek nije kasno da iskoristite poslednje trenutke za putovanje ili odmor na moru! Da li ste već odlučili gde ćete provesti ove septembarske dane? Temperature su jos uvek visoke, a more dovoljno prijatno za kupanje – idealno vreme za opuštanje pre nego što se vratite svakodnevnim obavezama.

Ipak, noći postaju svežije, pa ne zaboravite da u svoje kofere spakujete i nešto topliju garderobu. Na plažama su sada manje gužve, što će vam pružiti mir i prostor za pravi odmor. Ako ste ljubitelj dužih šetnji uz more ili uživanja u zalascima sunca, septembar je pravo vreme za to!

Pored sunčanih naočara i omiljenog štiva za plažu, važno je da ne zaboravite na Putno zdravstveno osiguranje. Ne dozvolite da vam bilo kakva nepredviđena zdravstvena situacija pokvari poslednje dane odmora. Putno zdravstveno osiguranje pokriva troškove lečenja i prevoza u slučaju iznenadne bolesti ili nezgode tokom vašeg boravka u inostranstvu, prema ugovorenim uslovima.

Preporučujem vam da, kako biste putovali bezbrižno i opušteno, pozovete prijatelje iz AMS Osiguranja na 0800 009 009, ili da pogledate ponudu osiguranja na našem sajtu ams.co.rs. Svi vi koji odlučite da polisu Putnog zdravstvenog osiguranja kupite putem WEBSHOP-a, dobijate popust od 30%!

Imam još jednu sjajnu vest za sve vas koji letite Er Srbijom! Putno zdravstveno osiguranje sada možete uplatiti i na aerodromu, dok čekate na ukrcavanje, jednostavnim skeniranjem QR koda sa bording karte Er Srbije. Vaše osiguranje može odmah početi da važi, što vam omogućava da se potpuno opustite i uživate u preostalim danima leta. Kupovinom polise na ovaj način, dobijate je po 30% nižoj ceni!