Zašto volimo putovanja?

Putovanjima se svi raduju, jer stičemo nova iskustva, menjamo se, proširujemo svoje vidike i učimo se da više cenimo ono što imamo. To su trenuci kada sebi dozvoljavamo da istražujemo, kako nove destinacije, tako i nove ukuse, ljude, kulture.

Pre svega, putovanja volimo i iznova im se radujemo zato što dobijamo iskustva kojima se nismo ni nadali. Svet je raznolik i jedinstven, prepun lepota koje je neprocenjivo videti i doživeti ih. Nijedna slika, film, niti prepričano iskustvo ne može da zameni lični doživljaj prilikom obilaska novog mesta, spomenika kulture ili kutka netaknute prirode. Zato je važno putovati što više. Da biste tokom putovanja bili bezbrižni i sigurni, potrebno je da uplatite polisu Putnog zdravstvenog osiguranja

Zašto je polisa Putnog zdravstvenog osiguranja stavka koju ne smete da zaboravite?

Pre nego što se upustite u novu avanturu, podsećamo vas da je važno da na vreme uplatite polisu Putnog zdravstvenog osiguranja, pre samog putovanja, a ono će vam biti od koristi ukoliko dođe do “Ne daj Bože” situacije, odnosno iznenadne bolesti ili nesrećnog slučaja.

Nije nam namera da vas plašimo, već samo da vam skrenemo pažnju na značaj Putnog zdravstvenog osiguranja, koje je i te kako potrebna – da ne kažemo neophodna stavka, naročito kada uzmemo u obzir cene dijagnostike i lečenja u inostranstvu.

Primera radi, pozivom na broj telefona navedenog u polisi ili pokazivanjem polise Putnog zdravstvenog osiguranja AMS Osiguranja u inostranstvu, dobijate medicinsku pomoć u vidu ambulantnog i bolničkog lečenja kao posledice iznenadne bolesti ili nesrećnog slučaja, neophodnih lekova i dijagnostike, lekarske savete, sve to do ugovorene obaveze. Ako je polisom ugovoreno, a tokom boravka u inostranstvu usled iznenadne bolesti ili nesrećnog slučaja vam zatreba i prevoz u zemlju prebivališta (za iznos do 7.000 eur), vaša polisa Putnog zdravstvenog osiguranja će pokriti troškove.

U ponudi AMS Osiguranja nalaze se individualno i porodično Putno zdravstveno osiguranje, koja pokrivaju troškove lečenja u iznosu i do 30.000 eur u zavisnosti od kontinenta na kojem se nalazite.

Nadamo se da su vas naši saveti podstakli da, pre nego što krenete na put, kupite polisu Putnog zdravstvenog osiguranja, jer je to najbolji način da se bez previše razmišljanja upustite u svoju narednu avanturu.

Zaključenjem polise Putnog zdravstvenog osiguranja, AMS Osiguranje preuzima brigu o vašem zdravlju za vreme trajanja putovanja i vi ste 24h osigurani. Kupovinom polise na webshop-u AMS Osiguranja ostvarujete 30% popusta.

Pozovite ih na broj telefona 0800 009 009 ili više informacija pronađite na njihovom sajtu.