Zašto svi (pa i najsigurniji) vozači treba da imaju Kasko osiguranje?

U saobraćaju postoji toliko situacija koje ne možete predvideti i na koje ne možete da utičete. To su najčešće situacije u kojima o sudbini vašeg automobila ne odlučujete samo vi, a koje i najsigurnije vozače dovedu do suočavanja sa ozbiljnim stresom.

Neko vas je udario na parkingu, gledao u mobilni telefon dok je stajao na semaforu pa krenuo ranije, naglo izleteo na ulici… Toliko je toga što se, kada najmanje očekujete, može desiti vašem automobilu i što treba da vas podstakne da u svom vlasništvu imate polisu Kasko osiguranja.

Kasko polisa pokriva štetu nastalu usled saobraćajne nezgode, pada drveća, delova fasada i drugih predmeta, elementarnih nepogoda, požara, poplava i, ako je polisom ugovoreno, krađe.

U skladu sa tim, a u zavisnosti od vaših potreba, možete birati između potpunog, delimičnog i dopunskog Kasko osiguranja i na taj način odrediti rizike od kojih ćete biti osigurani.

Primera radi, uz delimično Kasko osiguranje AMS Osiguranja možete se osigurati od loma i oštećenja standardno ugrađenih stakala na motornim vozilima, koje je jedno od najčešćih oštećenja. Dopunskim Kasko osiguranjem vozila možete dodatno ugovoriti pokrivenost od rizika krađe (provalne i razbojničke krađe, prevare i razbojništva), krađe stakala na motornim vozilima i utaje vozila.

Neprijatnih situacija ima mnogo i zato je naš savet da obezbedite mir polisom Kasko osiguranja AMS Osiguranja. Više informacija o ponudi Kasko osiguranja možete pronaći na sajtu AMS Osiguranja ili saznati pozivom na broj telefona 0800 009 009.