Za srećan put potrebno je dobro raspoloženje i Putno zdravstveno osiguranje!

Letnji odmori su konačno stigli i uživanje može da počne. Omiljena letnja garderoba ponovo je aktuelna i većina odbrojava dane do svog putovanja. Zvuk talasa, miris mora i zalazak sunca su sve što vam je u ovom trenutku potrebno.

Ako se spremate za put, važno je da ne zaboravite da kupite polisu Putnog zdravstvenog osiguranja. Da bi odmor protekao bezbrižno, važno je da znate da će, u slučaju iznenadne bolesti ili povrede, troškovi lečenja biti pokriveni.

Zaključenjem polise Putnog zdravstvenog osiguranja, AMS Osiguranje tokom putovanja preuzima brigu o vašem zdravlju i pokriva eventualne medicinske troškove.

Nemojte dozvoliti da vam bilo koja nepredviđena situacija koja ima veze sa zdravljem pokvari raspoloženje na odmoru. Iznenadna bolest ili nesrećan slučaj može poprilično da poremeti planove, ali ukoliko uplatite Putno zdravstveno osiguranje, barem nećete razmišljati o troškovima lečenja u mestu u kom ste se zadesili.

Putno zdravstveno osiguranje, ukoliko je ugovoreno, pokriva troškove ambulantnog i bolničkog lečenja kao posledice iznenadne bolesti do ugovorene obaveze, neophodnih lekova i medicinsko-tehničkih pomagala, neophodne dijagnostike, stomatoloških tretmana do 200 eura, medicinske pratnje i dr.

Više informacija o polisi Putnog zdravstvenog osiguranja potražite na sajtu www.ams.co.rs ili pozivom na broj telefona 0800 009 009.

Ako odlučite da svoju polisu Putnog zdravstvenog uplatite putem webshop-a AMS Osiguranja, ostvarićete popust od 30%.

Kada obezbedite svoje Putno zdravstveno osiguranje, možete spakovati kofer i krenuti u avanturu!