Stručnjaci savetuju da bez ovoga nikako ne krećete na put u inostranstvo

I ove sezone možemo čuti i pročitati mnogo saveta stručnjaka o putovanju tokom vrelih letnjih dana. Svi oni su saglasni u jednoj stavki – da na put u inostranstvo ne krećete bez Putnog zdravstvenog osiguranja

Više je razloga za to! Sigurno ste do sada bili u situaciji da od ljudi iz bližeg okruženja čujete (a možda ste osetili i “na svojoj koži”) koliko koštaju troškovi lečenja u inostranstvu, kao i koliko iznenadna bolest ili povreda mogu da pokvare putovanje.

Više ne morate da se krijete od bolničkih troškova! Razmišljajte unapred i, u slučaju da vam zatreba, brigu o troškovima prepustite prijateljima iz AMS Osiguranja.

Polisom Putnog zdravstvenog osiguranja, ukoliko je ugovoreno, obezbeđujete ambulantno i bolničko lečenje usled izenadne bolesti ili nesrećnog slučaja, neophodne lekove, stomatološke tretmane do 200 eura, medicinsku pratnju i dr. Šta je sve uključeno u polisu možete detaljnije pogledati na njihovom sajtu.

Ukoliko se odlučite da Putno zdravstveno osiguranje kupite online, na webshop-u, ostvarujete 30% popusta, kako na individualno, tako i na porodično Putno zdravstveno osiguranje.

Ne dozvolite da vam bilo šta pokvari letovanje i zato na vreme obezbedite Putno zdravstveno osiguranje na webshop-u AMS Osiguranja ili pozivom broja telefona 0800 009 009.