Srećko zna sa koliko ljubavi i pažnje ste uredili svoj dom, evo kako da ga zaštitite!

Ćao svima, ja sam Srećko! Mnogi od vas me već znaju, ali da podsetim – ja sam vaš pas čuvar. Tu sam da sačuvam ono što vam je najvrednije – vaš dom, vaše zdravlje, vaš auto i vaše poslovanje. Obećavam da ću biti vaš veran saputnik, mudri savetnik i najbolji čuvar svih vaših dragocenosti.

Sad želim da pričamo o domu, mestu gde stvarate uspomene, rastete i razvijate se u svakom smislu. Još uvek je zima, period kad većina voli da se ušuška u toplini svog doma i uz čaj ili kuvano vino sa prijateljima i porodicom uživa. Ako ste i vi među njima, podsetio bih vas na to da bi svoj dom, svoju oazu mira i spokoja, trebalo da zaštitite. To ćete najbolje učiniti ako pozovete prijatelje iz AMS Osiguranja i uplatite polisu Imovinskog osiguranja.

Ukoliko osigurate svoj dom, prijatelji iz AMS Osiguranja pokriće eventualnu štetu nastalu u vašem stanu ili kući, kao i na svim stvarima i dragocenostima koje se nalaze u vašem domu, a u skladu sa uslovima osiguranja. Jedinstvena polisa osiguranja, osim navedenih, ukoliko je ugovoreno, podrazumeva i pokriće rizika od šteta koje nezgoda u vašem domu može pričiniti trećim licima.

Podsetio bih vas da osiguranje doma više nije luksuz nego potreba! Olakšajte sebi život i budite mirne glave ukoliko dođe do brojnih nepredviđenih situacija kao što su požar i udar groma, eksplozija, oluja, izliv vode iz instalacija, provalna krađa i razbojništvo, lom stakala.

Posetite WEBSHOP AMS Osiguranja i već danas nabavite ovu dragocenu polisu. Za više informacija pozovite broj telefona 0800 009 009.