Putujete u Barselonu? Ovo morate poneti sa sobom!

Isplanirali ste romantično putovanje za godišnjicu u vašem omiljenom gradu – Barseloni i osmislili sve do detalja! Nemojte da dozvolite da vam i najmanja sitnica, koja može poći po zlu, pokvari dugo planiran odmor.

Barselona je grad koji živi 24 sata i važi za jedan od najlepših u Evropi. Nema sumnje da će vam šetnja ulicama ovog romantičnog i šarmantnog grada prijati.

Vaš odmor učinićete bezbrižnijim i sigurnijim ukoliko pre odlaska na put kupite polisu Putnog zdravstvenog osiguranja koje pokriva troškove lečenja i prevoza usled iznenadne bolesti ili nesrećnog slučaja za vreme privremenog boravka u inostranstvu, u skladu sa uslovima osiguranja.

Vaše je samo da se spakujete, ponesete kofer dobrog raspoloženja, ceger pun osmeha i bezbrižno sa svojom voljenom osobom uživate u romantičnom vikendu.

Ako odlučite da Putno zdravstveno osiguranje uplatite preko WEBSHOP– a, AMS Osiguranje vam poklanja 30% popusta na polisu.

Pozivom na broj telefona navedenog u polisi ili pokazivanjem polise u zdravstvenom centru, u skladu sa uslovima osiguranja, dobićete medicinsku pomoć u vidu:

  • ambulantnog i bolničkog lečenja kao posledice iznenadne bolesti ili nesrećnog slučaja do ugovorene obaveze
  • neophodnih lekova, zavoja i medicinsko tehničkih pomagala do ugovorene obaveze
  • neophodne dijagnostike do ugovorene obaveze
  • stomatoloških tretmana do 200€
  • medicinske pratnje
  • lekarskih saveta i upućivanje na lekare
  • prevoza u zemlju prebivališta do 7.000€ u okviru ugovorene obaveze, kada se iz zdravstvenih razloga ne možete vratiti na način na koji ste to nameravali
  • neophodnog prevoza do zdravstvene ustanove radi lečenja, vozilom hitne pomoći do najbliže bolnice.

Sjajna vest za sve vas koji na odmor letite Er Srbijom! Putno zdravstveno osiguranje sada možete uplatiti dok čekate da se ukrcate na avion, jednostavnim skeniranjem QR koda na bording karti Er Srbije. Vaše Putno zdravstveno osiguranje može početi da važi odmah i na vama je samo da uživate u zasluženom odmoru, bez dodatnih briga. Osim što ćete brzo i jednostavno u nekoliko klikova sebi obezbediti dragocenu polisu Putnog zdravstvenog osiguranja, dobićete je po 30% nižoj ceni!

Za više informacija pozovite prijatelje iz AMS Osiguranja na 0800 009 009 i polisu Putnog zdravstvenog osiguranja kupite na  WEBSHOP-u!