Ovo je najpametniji način da zaštitite svoj dom

Toliko je stvari u životu na koje trošimo previše novca, a često zaboravljamo da zaštitimo ono za šta smo se trudili i borili godinama – naš dom! To je mesto gde se uvek rado vraćamo, mesto koje nam pruža sigurnost i utočište. Zbog toga je najmanje što možemo da uradimo za naš dom – da ga osiguramo polisom Imovinskog osiguranja.

Postoji nekoliko razloga zbog kojih svi treba da imamo Imovinsko osiguranje!

Nepredviđene situacije kao što su poplava, požar ili krađa, sa sobom nose mnogo stresa i brige. Da se taj stres ne bi dogodio i vama i da ne biste razmišljali o novcu koji treba da izdvojite za popravku štete, sa polisom Imovinskog osiguranja osiguravajuće društvo preuzima nadoknadu troškova i time vam pomaže da se brzo oporavite od gubitka.

Imovinsko osiguranje pruža mir i sigurnost zato što znate da, ako dođe do štete, nećete biti prepušteni sami sebi!

To je pametna i odgovorna investicija kojom sprečavate potencijalne dugoročne finansijske gubitke i sebi obezbeđujete miran san, a brigu o imovini prepuštate prijateljima iz AMS Osiguranja.

Ukoliko spadate u grupu ljudi koji svoju polisu Imovinskog osiguranja žele da obezbede online, to možete uraditi brzo i lako na webshop.ams.co.rs.

Više informacija o svim mogućnostima osiguranja imovine možete saznati na sajtu AMS Osiguranja, pozivom na broj telefona 0800 009 009, a zahtev im možete uputiti i na e-mail adresu info@ams.co.rs.