Nikad lakše i brže do jedne od najvažnijih stavki na listi pred putovanje!

Proleće je idealno vreme za putovanje i obilazak evropskih gradova. Sunčano i toplo vreme olakašaće vam pakovanje, te se u vašem koferu mogu naći samo oni omiljeni komadi garderobe – teksas jakna, haljina, košulja.

Već ste isplanirali obilazak grada u regionu, ili pak u Evropi? Prvo i najvažnije bez čega se na put ne kreće jeste dobro raspoloženje! Uz to, dodali bismo, ono što ne smete da zaboravite pre svakog puta u inostranstvo jeste da uplatite polisu Putnog zdravstvenog osiguranja.

Nemojte dozvoliti da vam bilo koja nepredviđena situacija koja ima veze sa zdravljem, pokvari raspoloženje na odmoru. Kako biste i u takvim situacijama ostali pribrani i smireni, potrebno je da uplatite Putno zdravstveno osiguranje. Iznenadna bolest ili nesrećan slučaj može poprilično da poremeti planove na odmoru, ali ukoliko uplatite Putno zdravstveno osiguranje, barem nećete razmišljati o troškovima lečenja u mestu gde se u tom trenutku nalazite.

Ukoliko je ugovoreno, putno zdravstveno osiguranje AMS Osiguranja pokriće troškove ambulantnog i bolničkog lečenja kao posledice iznenadne bolesti do ugovorene obaveze, neophodnih lekova i medicinsko-tehničkih pomagala, neophodne dijagnostike, stomatoloških tretmana do 200evra, medicinske pratnje… Više detalja o polisi Putnog zdravstvenog osiguranja potražite na sajtu ams.co.rs, a ako odlučite da svoju polisu Putnog zdravstvenog uplatite putem WEBSHOPA, ostvarićete popust od 30%.

Sjajna vest za sve vas koji na odmor letite Er Srbijom! Putno zdravstveno osiguranje sada možete uplatiti dok čekate da se ukrcate na avion, jednostavnim skeniranjem QR koda na bording karti Er Srbije. Vaše Putno zdravstveno osiguranje može početi da važi odmah i na vama je samo da uživate u zasluženom odmoru, bez dodatnih briga. Ako svoju polisu Putnog zdravstvenog osiguranja kupite na ovaj način, dobićete je po 30 odsto nižoj ceni!

Za više informacija pozovite prijatelje iz AMS Osiguranja na 0800 009 009!