Ne dozvolite da vam tuđa nepažnja pokvari dan! O sudbini vašeg automobila ne odlučujete samo vi!

Gužve u saobraćaju svakodnevno utiču na nivo stresa sa kojim se suočavamo. Kašnjenje na važne sastanke zbog pronalaska parking mesta je scenario sa kojim se, sigurni smo, suočavate vrlo često.

A da li vam se desilo da ste zbog nečije nepažnje ili nepoštovanja saobraćajnih pravila morali da izdvojite pozamašnu sumu novca kako biste sanirali štetu na svom automobilu? O sudbini vašeg automobila ne odlučujete samo vi!

Kada je reč o gužvama, jedina preporuka jeste da, ukoliko živite u gradu, krenete pola sata pre planiranog polaska i dozvolite sebi da se prošetate do lokacije, dok vam je auto parkiran u garaži ili na parkingu koji je udaljen od mesta na koje ste se uputili.

Ali, i kada nađete parking mesto, bojazan da će se vašem četvorotočkašu nešto desiti i dalje je prisutna. Mnogo je nemarnih i nepažljivih vozača.

Potrebno je da imate Kasko osiguranje. Uz predostrožnost u vožnji i poštovanje svih saobraćajnih pravila, od izuzetne je važnosti da osigurate svoj automobil. Vaše vozilo najsigurnije je uz Kasko polisu koja pokriva štetu nastalu usled saobraćajne nezgode, pada drveća, delova fasada i drugih predmeta, elementarnih nepogoda, požara, poplava i, ako je polisom ugovoreno, krađe.

Da do neprijatnih situacija ne bi dolazilo i da biste bili mirne glave, gde god da je parkiran vaš automobil, potrebno je da imate Kasko osiguranje. Kupovinom Kasko polise AMS Osiguranja, na poklon dobijate i Super člansku karticu Auto-moto saveza Srbije sa kojom imate jednu brigu manje na putovanju u slučaju da vam zatreba šlep ili pomoć na putu širom Srbije i Evrope.

Više o ponudi Kasko osiguranja možete pogledati na sajtu AMS Osiguranja – ams.co.rs ili saznati pozivom na broj call centra 0800 009 009.