Budite bezbrižni na odmoru i sigurni na drumu!

Dugo planirani odmor je iza ugla i već odbrojavate dane do polaska na put. Marljivo i vredno ste radili i zaslužili ste deset dana odmora od poslovne i životne svakodnevice.

Pre polaska na put svakako proverite da li vam je pasoš važeći i da li ste spakovali ono najvažnije – kupaći, papuče, peškir i obaveznu putnu apoteku kao prvu pomoć za glavobolju, ujed komarca, ubod ose…

Osim ovoga, potrebno je imate uplaćenu polisu Putnog zdravstvenog osiguranja, uz koju ćete, ukoliko je ugovoreno, imati pokrivene troškove lečenja i prevoza usled iznenadne bolesti ili nesrećnog slučaja tokom privremenog boravka u inostranstvu. U zavisnosti od destinacije na koju ste se uputili, cena polise varira, ali svakako nije visoka!

Na primer, ukoliko sa porodicom putujete u Hrvatsku, polisa Putnog zdravstvenog osiguranja sa pokrićem za COVID-19 za vas četvoro, za 10 dana košta 3.732 dinara. Kupovinom polise online, na webshop-u AMS Osiguranja, ostvarujete 30% popusta, bilo da je reč o individualnom ili porodičnom Putnom zdravstvenom osiguranju.

Više informacija možete pronaći i na njihovom sajtu, a sve možete saznati i pozivom na broj telefona 0800 009 009.

Ako ste sebi obezbedili polisu Putnog zdravstvenog osiguranja, ne zaboravite i da je jako važno da na drumu budete sigurni i bezbrižni! Ako na letovanje idete svojim automobilom, korisno je da imate AMSS članski paket.

Kupovinom jednog od tri AMSS paketa – Super članski paket, Premium Srbija ili Premium Evropa ostvarujete niz pogodnosti za besplatnu pomoć na putu i šlep. Više informacija o tome šta koji paket sadrži možete pogledati na AMSS webshop-u.

Sa članskim paketom AMSS, bilo da vam je potreban šlep ili pomoć na putu u Srbiji ili u Evropi, osećaćete se sigurno u svakom trenutku jer ćete pomoć dobiti u najkraćem roku. Dovoljno je da pozovete dobro poznat broj 1987 (iz Srbije) ili +381 11 333 2100 (iz Evrope) i AMSS ekipe stižu na lokaciju u najkraćem roku. U slučaju da je kvar na vozilu veći i da ne može biti rešen na licu mesta, obezbeđen vam je šlep do najbližeg servisa.

Cene članskih paketa sa popustom od 10% na AMSS webshop-u, kreću se od 2.700 do 6.750 RSD godišnje, dok detaljnije informacije o pogodnostima koje ostvarujete možete pronaći i na sajtu www.amss.org.rs.